2009-02-27 Bättre.

Idag är en bra dag. Eller, den blev bra, efter en timme på gymmet. Ska bli en träningsjunkie för det funkar ju uppenbarligen uppiggande när man inte e på topp. Toppen kommer lite närmare, har en förmåga att dra upp mungiporna, när man får pressa vikter så det bränner i musklerna. Ska bara komma ihåg det nästa gång det tar emot att gå till träning =)

Har haft ett mysigt moment med Ninja i soffan nu när jag läst lite kurslitteratur i soffan med solen i ögonen. Melker vaktkatten är ute på äventyr, troligen förvirrad över vad jag gör ensam i Thomas lägenhet. Vaktkatten har han fått som alias efter att T och jag hade ett litet snöbollskrig i hallen som övergick i stoppa-snö-innanför-tröjan på honom. Jag hade övertaget (vill jag tro) - fram tills att Melker kommer som en projektil och sätter ett gäng vassa klor i ryggen på  mig. Det kallar jag för beskyddare! Vi kom helt av oss och snön smälte, riktigt coolt att se hur en katt verkligen vet vem som är honom närmast.

Kram.

Kommentarer
Postat av: Bloggaren Herself..

Hm...

Ja, det där känner jag igen.

Min första katt tålde aldrig J´s pappa.

När jag blev gravid så fick EX:et tillslut inte komma i närheten av mig.

Det började med attacker mot rygg och ben.

Ju gravidare jag blev desto hatiskare blev katten. Tillslut gick hon mot ÖGON och ansikte på honom. Helt oprovocerat dessutom, hon bara flög på honom från ingenstans.

Det slutade tyvärr med en avlivning.

Men som veterinären ( en kompis till mig ) sa när jag och EX:et separerade:

Det kanske hade varit bättre att ta bort "E" istället för katten ;)

Ha en bra helg, kramis.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback