2009-07-25 Avfärd.

I natt klockan 03.30 bär det av mot Nynäshamn, trots båtarna som krockade med varandra (!!!) häromdagen. Man kan ju undra lite hur dom ska förklara det, ska bli spännande att se vad Haverikommissionen kommer fram till när dom har jobbat en massa med ärendet.

Idag blev det Äntligen Tofta strand med mamma! När vi kom dit svepte en helikopter förbi, Sjöräddningens. Den stannade och firade ner en ytbärgare som plockade upp både en och två personer. Länge hovrade dom där, 500-600 meter ut över havet. Inte alls en trevlig känsla att stå på stranden och bara se på. Men!! De var där så länge att det kändes osannolikt att dom kunde vara där i skarpt läge? Det har inte stått något om det ännu och alltså tänker jag tro att det var övning tills vidare! Dom är hur som helst Hjältar dom som jobbar med det där, modiga människor. Är ju trots allt inte bara när vågorna är roligt badvänliga och 20 grader varmt dom jobbar, direkt..!!!

Ser fram emot att komma hem till Thomas och katterna, å er andra! Är glad att jag kom till ön en vända i sommar, även om planen inte var den från början. Känns bra!

Nu: citron- och marängpaj!!

kramkram!

Kommentarer
Postat av: filippa

Gbg är tomt utan dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback