2009-05-28 Opponering!

Då var anhalten opponering passerad - det är så skönt! Att få respons på det vi jobbat med innan vi gör klart det sista... Dessutom fick vi väldigt bra kritik, vår handledare anmärkte på några få saker. Typ att flytta statistik till bilagor, eller att förklara någonting lite tydligare, såna grejer. Och det är Skönt att jag börjat ta emot komplimanger med "Tack" istället för "äh det var väl ingenting, vaddå tyckte du det?". Vi har jobbat som två som tokor, Veronica och jag, och njuter av att de andra tyckte arbetet var bra! Dessutom kommer vår handledare att skicka vår uppsats till den grupp som ska läsa potentiella VG-uppsatser, så..!! Det är ju topp!

Efter ett gäng timmar med opponering är jag hur som helst stenslut i skallen. Ska iväg på terapin, inte varit där på några veckor pga. vattkoppor och sen helgdag. Ska bli skönt, även om det går bra även utan. Men, lite... avlastning. Det kan man aldrig få för mycket av.

Imorgon blir det sista (förhoppningsvis!) jobbet med uppsatsen, och sen helg!

Åh - förresten! En film som man SKA ha sett är the Bucket List. Helt fantastisk film, rolig o gripande och allt på en gång. Ska ses, kort sagt. Punkt =)



Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback