2009-09-30 Kakaduor och chihuahuor.

Hur stavar man chihuahua i plural? Ett skämt!

Hur som helst såg min kompis Karin (en av två) att det fanns någon som ville bli av med sina chihuahuor för 1000 spänn och att de skulle flygas till Visby. Hon undrade vart de skulle flygas ifrån - det står Helsingborg i annonsen. Vad hon får för svar?

"Från Kamerun".

Tycker att det är ganska kul om folk går på den annonsen. Flyga pyttehundsvalpar i sju timmar i ett lastrum? Jo. Vem vet, kanske det... Och kalla mig fördomsfull, men chihahuor i Kamerun? Ja vem vet. Kan bara jämföra med Nigeria och där varju inte husdjur prio i livet riktigt. Framför allt inte såna som är små som råttor...

Kram.

2009-05-29 !!!

Vi är nog bestämt klara med uppsatsen!! Så skönt!!

Thomas e på kurs och jag har "passat på" att käka räkor när han e borta. Som vegetarian njuter han inte riktigt av sjö-odjur som jag gör! =) Lite tomt hemma faktiskt. I natt var dessutom både katterna ute på äventyr, så det blev till att sova med dubbla täcken - och en hel stor säng att bre ut sig i! Annars har - framför allt katterna - en förmåga att ta upp halva sängen. Vardera.

Fick nyss en kommentar på mitt inlägg om de fem kroppsdelar jag är mest nöjd med. Kommentaren var som följer: "Tove! Jag kan nämna minst tio saker till på din kropp som är perfekta!" En anonym avsändare, men jag uppskattar självklart kommenteraren =) Och ska kanske förtydliga att jag också kan se flera fina grejer med min kropp än 5. Tack och lov! =)

Kramkram!

2009-05-28 Opponering!

Då var anhalten opponering passerad - det är så skönt! Att få respons på det vi jobbat med innan vi gör klart det sista... Dessutom fick vi väldigt bra kritik, vår handledare anmärkte på några få saker. Typ att flytta statistik till bilagor, eller att förklara någonting lite tydligare, såna grejer. Och det är Skönt att jag börjat ta emot komplimanger med "Tack" istället för "äh det var väl ingenting, vaddå tyckte du det?". Vi har jobbat som två som tokor, Veronica och jag, och njuter av att de andra tyckte arbetet var bra! Dessutom kommer vår handledare att skicka vår uppsats till den grupp som ska läsa potentiella VG-uppsatser, så..!! Det är ju topp!

Efter ett gäng timmar med opponering är jag hur som helst stenslut i skallen. Ska iväg på terapin, inte varit där på några veckor pga. vattkoppor och sen helgdag. Ska bli skönt, även om det går bra även utan. Men, lite... avlastning. Det kan man aldrig få för mycket av.

Imorgon blir det sista (förhoppningsvis!) jobbet med uppsatsen, och sen helg!

Åh - förresten! En film som man SKA ha sett är the Bucket List. Helt fantastisk film, rolig o gripande och allt på en gång. Ska ses, kort sagt. Punkt =)Puss puss

2009-05-27 Divemaster?

Hm. Har fått ett seriöst förslag på att jobba extra i sommar, som divemaster. Har ingen som helst aning hur det skulle läggas upp i så fall, men jag vet att prio 1 skulle va att SJÄLV komma ner under ytan igen. Sjukt länge sen. PADI har kurser i sånt och jag vet inte om man måååste gå kurs som kurs eller om man kan liksom tillägna sig kunskaperna successivt. Ska forska vidare i det och höra med honom som jag fått erbjudandet av.

Att va divemaster innebär att man assisterar dykinstruktörer eller att man kan guida redan certifierade dykare under vattnet, men inte lär ut själv.

Jag uppskattar verkligen förtroendet det innebär att få förfrågan, men jag känner spontant att det är ett väldigt stort ansvar - inte bara för mig själv - utan för de jag dyker med i så fall. Självklart är det ett stort ansvar även om jag dyker (eller, snarare "skulle dyka") med nån i klubben imorgon, men dom i klubben som jag dyker med Vet jag är grymt duktiga dykare. Det vet jag inte när jag får nytt folk ner under ytan. Så.. well. Jag är inte helt övertygad men gillar att ha fått frågan!

Kram

2009-05-27 Vecka 3.

Hello!

Om nån har solen hemma hos sig kan dom hälsa att den behövs här. På min balkong! =)

Imorse var det dags för vägning två, som inte jättekul, hade gått på plus 6 hg. Inte helt oväntat som jag sagt i veckan men ändå. Jag tänker att det är en lärovecka. Och vad har jag lärt mig? Att färdig-restaurang-lunch ofta är betydligt kaloririkare än maten jag lagar hemma (oh really? men ett bra kvitto...) Och även att det är klart lurigare att äta mindre när man får en MASSA mat på en tallrik.

Självklart bidrog en lyxhelg till det hela också men jag tycker verkligen att fredag kväll och lördag kan få vara mindre strikta. Annars skulle jag bli galen!

Alltså:
84,3 kg + 0,6 hg = 84,9 kg. Ändå mindre än vad jag började på :D :D :D

Veckans träning:
16,5 km promenader
1 baspass Friskis
1 gympass med fria vikter o skivstång
1 hemsnickrat 25-minuters jympapass =)

Självklart vill jag ju tro att jag byggt lite muskler - men inte sex hekton, hehe, det vore ju nåt iofs =)

På tal om nåt helt annat så var vi o köpte ett schackspel igår. Å hittade det här:En pytteliten 2x2x2-kub! Coolt. Inte för att jag kan lösa den, men den blir bra till min samling. Yes - jag har ett gäng kuber, det ni! Nördpoäng! =)

Kramkram

2009-05-25 Hemmamåndag...

...och hemmatisdag! Veronica och jag satt och gick igenom arbetet i förmiddags, det skulle ju skickas in kl 12. Vi ska ännu skriva klart diskussionen och eventuellt ändra det som anmärks på under opponeringen på torsdag. Men, tills dess är det lektionsfritt och mycket tid att läsa in sig på dom andras uppsatser! Härligt!

Fick tipset att fokusera på det man är nöjd med hos dig själv fysiskt, för att peppa sig själv och liksom se det man e mindre nöjd med som inte så viktigt. Svarade på det mailet och då blev min lista över fyra saker jag tycker är fint på min kropp (det finns fler men de första fyra jag kom på):

1. Mina ögon
2. Mina axlar
3. Min rygg
4. Mina vader
och så lägger jag till en punkt 5: mina armar, biceps.

Tror på att se det bra med saker före de dåliga, även om man inte ska försöka förneka hur sanningen är. Men man kan välja hur man vinklar den.

Puss kram.

2009-05-24 Löjligt..!!

Hello!

Vilken helg! God mat och en massa mys, jag är nöjd. Har försökt skriva på B-uppsatsen nu ett par timmar men eftersom T har teven på bredvid mig är det lurigt att fokusera! Men det är ju ändå söndag så det får gå =)

Igår var det alltså fyra-månaders och det gjorde ju att vi hade anledning att fira med bio (Wolverine) och trerätters på en grekisk restaurang. Man märker ju vad vi lägger vårt fokus: förrätter och efterrätter. Vi blir sådär.. nördigt tysta, och bara andas och njuter av smaker. =)

Jag har sån träningsvärk i min högra arm så att det är rent löjligt. Vi körde fria vikter på gymmet häromdagen och det gav, skönt skönt. Ont, ont, såhär i efterhand!

Skulle bli väldigt förvånad om jag har gått ner på onsdag, med tanke på helgens gotterier. Men det är det faktiskt värt!

Dagens bästa: ledig söndag med en promenad i solen. Det var mysigt!

Nu ska jag inta soff-läge.

Puss puss.

2009-05-23 Fyra!Fyra månader med Thomas idag :D
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

=)

Puss!!1

2009-05-21 Krokodil.

Är så seg i skallen att rubriken fick bli det första blicken hamnade på. Har skrivit på uppsatsen med Veronica hela dagen och det tar, kan jag säga!! Vi är uppe i 18 sidor och är inte klara med analysen och har heller inte börjat med diskussionen. Yay! Det är dock exklusive förord och källförteckning, tur det =) Imorgon blir det ett stort ryck för att få ihop det, så mycket det bara går. Har några timmar på måndag också innan det första utkastet ska skickas in!

Ikväll ska jag till min bästa Filippa och hänga, det ser jag fram emot för det känns som längesen vi träffades. Jag har på känn att det kommer bli "Dagens bästa", även om dagen hittills har varit bra också. Soft, allmänt, faktiskt. Sov till åtta, annars har jag gått upp tidigare än så nu sista veckan för att gå promenader men idag blev det vila.

Vi tog en promenix igår, T och jag, och råkade hamna mitt i ett lilleputtland!! Helt surrealistiskt! Som miniatyrvillor, verkligen - inte sommarstugor utan verkligen hela kitet fast mindre. Som extra bonusintryck spelades det nån slags hektisk (dålig) folkmusik på hög volym ur ett ur husen. Jag började undra om jag hade råkat krydda maten med nån svamp.

Puss å kram!

2009-05-20 Vecka 2.

God morgon, god morgon!

Frukost framför datorn, som oftast när T redan är på jobbet.

Idag var det dags för min andra vägning och jag var faktiskt lite nervös när jag låg i sängen och inte var uppstigninsredo riktigt ännu. Det kändes ju som att jag hade gått ner lite, passet jag var på igår kändes lättare  (även om det var svettigt som sällan förut, men det är ju lite av skälet till att träna... om jag inte svettas kan jag lika gärna ligga hemma och äta chips) och det slog mig igår när jag gick hem från spårvagnen att den lilla branta backen inte gav mig lika mycket andfåddhet som vanligt.


TVÅ KOMMA FYRA KILON.

Stört mycket att gå ner, fattar det knappt!!! Det var så att jag var tvungen att väga mig en gång till.

Alltså, på en vecka - vikt och träning:

86,7 kg -2,4 kg --> alltså nu 84,3 kilon.
5 promenader/lite joggning --> 16,5 km
1 pulsbaspass på Friskis, ca 45 min + stretch

Är helt överväldigad och plötsligt blir det mer logiskt att jag orkade mer igår och att jag börjat se mina muskler på underarmarna, tydligare än förut. SKÖNT! Det som är så svårt att få in i huvudet är att jag kunnat gå ner så mycket på en vecka, för jag har ätit mig "lagom" mätt, trodde kanske inte att det skulle kännas så. Men, sallad å grejer som tillbehör gör susen. Och träningen, framför allt!

Känns jättebra även om jag är lite chockad för jag har hört att man kanske ska gå ner 0,5 kg på en vecka. Så, jag strävar inte efter att gå ner så här mycket varje vecka men jag är glad för rivstarten. Så länge det är att jag går ner av anledning bättre mat och mer rörelse så känns det helt okej också, men jag blev - tjatigt nu va! - sjukt förvånad.

Puss =)

2009-05-19 Kan inte.

Goddagens!

Sitter med min frukostfil och laddar för att läsa empowerment inför b-uppsatsen, en bok som tydligen (hoppsan) ska lämnas tillbaka imorgon och det är en av dom vi skulle behöva hela veckan. Kopiera? Yes... Igår skrev vi dock vidare på det jag började på i fredags, V och jag. Känns som att vi har fått ihop en bra text såhär långt och vi hoppas verkligen att vår handledare håller med oss imorgon :D

Jag har funderat på en grej. Häromdagen föreslog T att vi skulle gå ut på en promenad och jag svarade ja. Då - plötsligt, ändrar han det till "vi kanske ska springa det istället?". Mitt svar: NEJ.Men, efter att jag förvarnat honom att det troligen inte skulle bli en vacker syn, och att han skulle va väl medveten om att jag aldrig sprungit ihop med nån förut (bortsett från på gympan i skolan med lätt ångest). Sen gick vi ut. Och sprang! Av en runda på 2,5 kilometer sprang vi två kilometer, i mitt tempo (som var högre när jag sprang ihop med honom) och på slutet lät jag - helt ärligt - som nån som rökt i 90 år, med astma och kol och diesel ner i lungorna. Shit.

POÄNGEN ÄR ATT JAG SPRANG.

Det gick ju visst. I mitt huvud skulle jag klara kanske 200 meter. Punkt. Vad fan är det om?

Det påminner mig lite om när jag såg min lillebror köra sporthoj och jag kände hur det verkligen ryste i kroppen, för att jag också ville. Men det kunde jag säkert inte, för det var bara snygga, coola, tränade och Ultimata killar som körde sporthoj (jag överdriver lite, men inte alls så mycket som man skulle kunna hoppas). V-a-d f-a-n?

Jag kan köra sporthoj, och minns att jag första gången blev frälst och plötsligt tyckte att jag plockade ner dom coola, snygga grabbarna lite närmare mig (eller mig närmare dom).

Det är samma grej, mentalt. Varför tror jag inte att jag ska kunna?? Det återspeglar sig i hur mycket saker som helst.

Skönt att ha formulerat det här för mig själv. =)
Känner ni igen er i det här? Jag tror ju att när man väl börjat Se det, så kan man förändra det också.

Kram på er!

2009-05-17 F.n.

Jag hade skrivit ett BRA inlägg. Men tryckte på fel knapp och stängde ner sidan. F-----n. Ni får det i punktform:

* Murkelssås är sjukt gott. Det förhöjde kvällens middag till 5-stjärniga höjder och vi var tysta (!) när vi åt. Klapp på axeln!

* Vi gick 7 km som träning idag. Varav säkert minst 18 km ;) var en backe med 13-procentig lutning (1 km iaf, vilket är Långt). Otroligt skönt i kroppen och jag är peppad! Älskar att känna muskler.

* Riktigt bra helg det här! Vi har verkligen kvalitet-umgåtts och T har läst Coraline för mig. Har ni läst boken? En barnbok, väldigt bra skriven! Dessutom är T en bra berättare och jag ligger och får upp bilder i huvudet när jag lyssnar på honom (tills jag somnar och har missat ett halvt kapitel, som han får läsa om nästa kväll). Den har tydligen börjat gå på bio nu med!

* Grattis till Tessan som fyller 26 idag! =)

Så, det var typ det. Puss på er!

2009-05-15 Igen!

Det blir ett andra inlägg för dagen, så blir det ibland.

Hade fått en kommentar av min sköna dyk-filosof-Anne i Frankrike idag, och ett mail! som jag ännu inte svarat på, men det ska jag göra Anne, helt säkert =)

Iaf, så undrade hon om jag inte kunde skriva vad som hade varit min höjdpunkt med dagen när jag bloggar. Roligt att du frågar, för jag frågade Thomas det i... går eller förrgår kväll, när vi skulle sova. Brukar inte göra det, men det har nog med det där positiva att göra. Att försöka se det man gör som är bra, fokusera på det. Viktigt och inte alltid helt enkelt, har jag kommit på mig själv med!

Dagens bästa då, vad blir det?? =)

Det får bli känslan. Att få ligga kvar i sängen och sova vidare i morse, när T gick till jobbet. Att ha pratat med min bästa Tessan, ett skönt samtal. Att ha börjat på b-uppsatsen, skrivit en massa. Att få en kommentar och komplimang om min blogg, det var roligt!

Nu är jag galet hungrig och jag hoppas han kommer hem Snaaart.

kram =)

2009-05-15 Prickig.

Lurigt med dom här prickarna! Jag började få dom i onsdags, några stycken, tror jag det var. Eller tisdags. Strunt samma - någon prick på ryggen, på benet, ett par på armarna, skumt. Kliade som sa-an och tänkte inte mer på det. Men sen har dom ju blivit flockvis flera, om än små! Veronica kom hit och pluggade igår (omvänt mot vad vi hade tänkt i fall om att jag skulle smitta en hel spårvagn med nåt!) och räknade till 16 prickar på ryggen. Jaaa vi pluggade faktiskt också :D

Ringde mamma och pappa, som inte är säkra på om jag hade vattkoppor när jag var liten. Diffusa minnen och allt vad det är. Hm!

Ja inte vet jag. Och kanske spelar det inte så stor roll, än, eftersom jag ju mår bra som så? Liiiite lite varmare än vanligt igår men det kan ju lika gärna bero på termometern... Hur som helst, annars e det väl kanske bett av något slag. Men, över hela kroppen? Mystiskt detta.

Tvättstuga idag, för säkerhets skull tvättar jag a-l-l-t i princip, kommer bli minst 6 maskiner. Kul... (när man säger sådär och låter tyngd och stressad så får man det att låta som att man tvättar för hand, sex maskiner. sluta klaga kvinna, maskiner som gör jobbet..!!!!!!).

Tack för pepp-kommentarerna =) Madde, oroa dig inte, det är ingen diet jag är på. Mer fysisk aktivitet och mindre portioner, mera sallad, typ. Och framför allt: varför äter jag det jag äter just Nu? Jag skulle inte palla att inte få käka pasta, eller att inte äta det ena med det sjunde. För att inte tala om godis ibland, eller kakor. Jag vill njuta, inte bara leva. Men man kan ändå ta det lite lagom =) Dieter tror jag inte på, inte för mig iaf - däremot kan det säkert funka för många, som en start iaf!

Kramkram

2009-05-13 Vecka 1.

Vidit och vänt, funderat fram och tillbaka - på om jag ska ta upp det jag ska skriva om nu, just på bloggen. Men, ja det ska jag!! För att jag vill göra det på riktigt, jag vill ha det som en konstant påminnelse att följa upp på bloggen och jag vill ha lite stöd från er också, gärna. Det handlar om vikt...

Funderar på varför jag tycker det är så känsligt att ta upp det, att jag vill gå ner i vikt. Tror att det handlar om att anledningen till att jag gått upp i vikt från första början. För mig känns som ett misslyckande och något jag inte har kontroll över. Därför, blir det ju som att säga att jag har misslyckats, när jag vill gå ner. Och misslyckanden är ju inte min starka sida - jag vill ha koll, jag vill va stark och bla bla bla. Så, på nåt sätt kanske det här är en utmaning för mig, att vara så ärlig om det som är jobbigt för mig, här.

Som ni kanske förstår handlar det ju inte bara om kilon, om utseende. Det är nånstans prio 2, även om det är väldigt centralt också. I första hand handlar det om varför jag inte äter som jag vet att jag borde, och med vilka känslor. Ni vet att jag är ett stort fan av mat och av bakning osv. Yes! Kommer hellre aldrig att bli annat =) Men, jag vill äta av rätt anledningar. Och jag vill ta hand om mig själv, inifrån och ut. Jag tror på att en förändring som kommer inifrån är hållbar.

Att jag ens tänker skriva min egen vikt på den här sidan är ju... ganska... långt bort ifrån vad jag "brukar". Men jag tänker mig att det är bra för mig att se hur det går, och dessutom har jag ju sidan som en motivator när det inte är lika motiverat som idag och sista dagarna...! Dessutom, är ju läsandet högst frivilligt för de som inte vill läsa viktklasser :D

Så, först: det jag vill är att bli lättare, starkare, lära mig se varför jag inte tar hand om mig själva som jag borde och ändra det, hitta kläder i mindre storlekar och så vidare och så vidare och så vidare.

Vägde mig i morse, och det låg på 86,7 kilon. En gång i veckan bär det av mot vågen (badrummet med andra ord!) och en gång i veckan framöver. Målet är 75 kg. Har varit där, även om jag knappt minns när, och vet alltså att det funkar. Känner att 75 är ett logiskt mål också, "även" om jag vill bygga muskler som är tyngre och allt vad det nu är. 75 är realistiskt. Alltså - ca 12 kg bort. Det ska gå och det ska gå på drygt ett halvår. Det är tanken iaf, sen är det ju beroende på hur det går - arbetet med mina tankar om mig själv och hela det kitet. Återstår att se men jag är på!

Ja. Det var kanske inte så farligt ändå, att skriva det här.
Puh!!

Kram och god natt.

2009-05-11 Morgonhaveri.

Det sista vi kom överens om igår innan god-natt-pussen var att det räckte med min mobil som väckarklocka. T skulle egentligen upp tidigare än mig för att vara på jobbet vid åtta, halv nio, men jag tänkte - vad bra, jag gör honom sällskap till frukosten! För jag ska träffa V först runt klockan tio.

Det gick sådär.

Fem i åtta vaknade jag på riktigt, efter några snoozar och ett feltryck = "Stäng av". Snällt va? Han kilade iväg och jag gjorde havregrynsgröt. På vanliga gryn, inte såna där fiberberikade som är det enda jag testat förut. Jag är ännu hungrig, eftersom det blev riktigt läskig konsistens på dom där grynen (och för att jag alltså inte åt upp det). Passar nog bäst till chokladbollar och smulpaj.

V klockan tio som sagt - vi ska träffa en från kooperativet och göra vår nionde (9!!!!!!!!) och sista intervju. Ska bli skönt att vara klara med det. Känns som att vi har gjort rätt i att intervjua så många men pratade med en tjej som skrivit klart sin C-uppsats nyss och hon tyckte nio intervjuer lät mycket på den nivån till och med. Hm! Handledare är tydligen mer olika än jag trott. Men, vi ligger ju i alla fall över minimigränsen.

Puss puss

(senare)

GRATTIS i efterskott till Sofie som fyllde igår och till Regina som fyller idag!
Två på raken =)

Tessan skickade ett sms med lite reggaeton hon ville tipsa mig om idag, och medan jag youtubade dom hittade jag gamla godingar som vi dansade till i Spanien. Varför finns det inte lika många såna klubbar i Sverige? UNDERBAR musik och det är som att mina höfter vill röra sig av sig själva!!

Nu tillbaka till - köket. Otippat va?

Puss igen

2009-05-10 Söndag!

Världens slöaste söndag! Spelade biljard med T och 4 av hans kompisar igår, drack några öl och hängde. Trevlig kväll, saknade min Regina dock, framför allt när dom spelade Creed-liknande låtar, som spelades mycket när vi hade en biljardperiod på högstadiet. Som ytterligare högstadieminnesframkallare var det en kille vid bordet bredvid som hade svarta dragkedjejeans som jag hade också. Sett såna?

Hittade en bild på bluefox.nu. Fyyyy f-n vad dom ser ut på bilden! Dom var inte snygga på killen igår heller men inte lika lika fula!!Jag var jättenöjd över dom där byxorna. Ja ja. Snygga eller inte, jag vågade ju i alla fall. Kommer ihåg att jag köpte en "tröja" där också --> en gles nättröja i svart och rött. Betalade nog 600 spänn och det var bra betalt per  meter tråd kan jag säga. Mitt sämsta köp nånsin. Bluefox hörde till att-göra-listan när vi åkte till Sthlm, blå hårfärg var också på listan, hehe.

Nä, nu ska jag kolla till kycklingen i ugnen. Filippa skrev på sin blogg nåt i stil med att hon gärna hade haft mig närmare för mina kokkonsters skull men for the record: för att utge mej själv som hemmafru så är jag ingen vidare städerska inte. ;)

Kramkram

2009-05-06 Material.

 

Här ett par foton från en vägg i vårt kök! Den på det gamla paret köpte vi på Lagerhaus, en glad-bild =) Såna ska vi bli när vi blir gamla tänkte vi.
Kokosbollen fick vi av Grynet när jag precis flyttat in. Ser god ut, väl man fattat vad den föreställer.

515f4202cdd7905a71c1e5d08300b0fa.png

 

 

Varit på fältstudieplatsen idag, V och jag. Först en strukturerad observation och sen en intervju. Intressant!

Frågan är hur man redovisar något om det inte är den bild man hade hoppats på (eller platsen hade hoppats på)? Hm.

 

Ikväll spelar ÖIS mot BP och jag drömde (!) att vi tog våra första tre poäng. Sanndrömmar - tänk om! ;) Har faktiskt fått en fribiljett till matchen via en kompis syster, men jag känner mig jättetrött efter dagen och vi har tre intervjuer imorgon. Det blir en kort promenad för lite hjärn-luftning och sen en tidig kväll.

 

Puss kram.


2009-05-05 Andra.

 

Det här blir andra inlägget för dagen. Väntar HUNGRIG på att Thomas ska ringa, vi ska mötas upp och handla tillsammans när han jobbat klart. Det blir falafel i pitabröd som jag har bakat, doftar galet gott och jag vill äta dom NU!


3eb37d97e20402a7d7aa1bc28573d94d.png

 

 

Det blev en promenad i eftermiddags, tillsammans med min systemkamera som jag har dammat av. Köpte en bra film häromdagen och längtar efter att få lämna in rullen när jag tagit slut på 36 bilder. Ovant att använda en kamera där man inte kan se resultatet direkt - vet inte hur många gånger jag har försökt se bilden på kamerans bakstycke och bara sett svart plast..!! =) Digitalt har helt klart sin poäng, billigare och smidigt på många sätt. Men jag gillar att vänta på bilden, att få se den växa fram i mörkrummet. Blir en bra sommar det här..!

Yay nu pep det till i telefonen, I'm off!

Puss


2009-05-05 Tentaöl.

Om man inte har haft några gemensamma salstentor eller hemtentor heller för den delen, så får man hitta på en tentaöl för att hänga med klassen helt enkelt. Hanna fixade, och igår efter ett heldagsseminarium om etik (mest bra och intressant) satte vi oss ett gäng vid Näckrosdammen! Bra stämning!! =) Inte varje dag man dricker rom och cola en måndag.. Hm..!!

Det regnar ute! Har tre maskiner igång i källarn. Känns som att det blir en fixardag idag. Behöver skriva klart examinationsuppgiften till Vetenskapsteorin och plantera om några örter som har växt MASSOR sen jag planterade dom för, vad är det - 3 veckor sen? :D Frågan är vart man gör av dom nu =) Kan väl inte gärna plantera ut dom på balkongen, känns som att dom är för sköra och blåser sönder? Om nån av er har koll så vill jag ha tips!!

*trött*

Nä, nu blir det plugg.

Puss kram.