Ny blogg: tovisensblogg.blogspot.com Välko...

Ny blogg: tovisensblogg.blogspot.com Välkomna dit!


2012-04-18 Blogg.se - skärp er!

Jag tycker att det verkar himla märkligt att blogg.se inte har utvecklat någon app för Android.

Det får fixas, annars blir det byte till något som funkar bättre i mobilt format och som är mer bloggvänligt än SMS och MMS. Gammaldags.

2012-04-17 Premiär på bibblan.

2012-04-17_12_47 (MMS)

Vårt första besök på bibblan inträffade idag! Här är resultatet.


2012-04-16 Fet BMI.

2012-04-16 Med en kroppshydda som är klart större än vad den behöver vara, har jag bestämt mig för viktnedgång. Dagens BMI är hela 32.5 (fetma) och även om det finns kritiska röster mot BMI som mått på vikt, är det svårt att komma ifrån att 100 kg på min kropp är många kilon för många. Målet: 75 kg. Pepp och stöttning mottages tacksamt!


2012-03-16 Dubbeldag.

Idag är både jag och T föräldralediga tillsammans, som vi oftast är på måndagar. Vi har promenerat, T har lärt Aron alfabetet med hjälp av tygalfabetet vi har fått av mamma. Bakom varje bokstav finns ett litet djur, I för igelkott till exempel. Det ska ju börjas i tid, ungen är ju ändå tre månader..!
;)
Nu ligger de där två och sover, mysigt! Jag har spanat på babysim-sidor, men hittar inga kurser som börjar nu snart! Alla jag hittar har börjat för ett par veckor sedan eller börjar först i augusti. Surt! Tycker att det vore fint att börja med det rätt snart, för att komma in i det när han är så pass liten. Men men, vi får plaska vidare i badkaret. Jag övar Aron i att gilla läget när han får vatten i ansiktet, det känns som en bra start. Hm, Anne - kan du det här med babysim? :D Vi kan ha minikurs! :)
Kram på er.

2012-04-15 Bestämd!

2012-04-15_19_26 (MMS)

Ibland är det här den enda ätpositionen som duger för den lilla herren..!


2012-04-15 Tre månader!

För rätt så exakt tre månader sedan föddes Aron! :) 00.29 den 15 januari. Bästa Aron i världen!


2012-04-07 Påsk.

Påsken firas i Katrineholm hos Thomas mamma och sambo. Det är andra gången Aron träffar sin farmor och extrafarfar, så det är mysigt. Som vanligt är det glada toner från pyret, skönt att han gillar människor. I natt hade vi dock ett äventyr med en exorcisten-spya. Å det var inte jag som drabbades... A brukar få droppar mot magont men de senaste dagarna har vi testat utan. Verkar ju inte funka... Varken Aron eller vi har lärt oss hur man skiljer på hungrig-ljud och ont-i-magen-ljud, vilket kan resultera i för mycket mat om han vägrat nappen några gånger. Tänker mycket på pappa. Saknar honom enormt. När vi körde hit i torsdags drack vi pulverkaffe i bilen, å det kändes verkligen då att jag är min pappas dotter. Kanske låter banalt men såna grejer är så stora i minnet. I morse spelade radion "gu natt siv gutt", en så fin låt på gutamål som vi valde till begravningen. Sjunger den ofta som god natt-visa för pyret. Pappa är med i hjärtat.