2007-10-31 aloha.

Tjena!

Den här veckan såg ut att bli en tung en - uppåt 60 timmars arbete. Men! Kollegan ringde igår för att prata lite allmänt och det slutade med att han tog bilen i morse ;) Härligt! Sov länge, sen cyklade (ja se på fan!) jag till stan, Tessan å jag shoppade. Mest jag iofs... Well - det behövdes! Ett par nya tröjor - som faktiskt INTE är svarta!!! =) Å en luvtröja... med lite vitt i... hehe.. Svart e ju så braaa..!!


Jag vill köpa en Takida-tröja också. Ska ta å ordna det vid tillfälle. Dom kommer iaf hit på fredag - som jag har längtat..!! Äntligen dags! Missade ju dom när dom spelade här sommaren -06, jobbade båda gångerna. Men på fredag har chefen förstått att jag inte tänkte jobba - det är en bra chef det =)


Å på lördag är det dags, gyttjebrottning på två hjul på Tofta skjutfält... GGN! Ska dit, förmodligen bakis och allmänt sliten. Men starten hör till, där vill jag vara med! Därefter blir det dock inget mer skjutfält för min del, måste väl hem å sova - ska köra nattpasset på lördag. Bra pengar att köra hojåkarna.. ;)


Mer inspiration än såhär har jag nog inte ikväll. Dock en liten uppdatering av mitt liv.


www.youtube.com/toveliten

Kubfilmer =)


Kram på er.


2007-10-17 modernt fotbad.

Go kväll!

Idag har varit en bra dag. Bara en sån sak som att jag faktiskt fick sova i hela tio timmar..! Need I say more? =)
Ta sig ur sängen och fixa pulverkaffe och mackor. Ordna till gårdagens smink åtminstone lite grann, så man inte ser helt panda-aktig ut, sen iväg till gymmet. Har en grej mot att gå ensam till gym, har jag kommit på. En jobbig känsla som kommer in i mitt huvud, som säger mig att jag blir mer synlig om jag går dit själv. Men faktum är att tanken och känslan just bara finns i mitt huvud och det andra inte vet... Väl på plats gick det riktigt bra, svettades och mina muskler kämpade. Känner hur dom poppar upp där under vaddet, som en riktig Karl-Alfredina ;)

Kaffe med Tuna på Siesta, försökte förklara kör- och vilotiderna för honom nu när han vill ta taxileg.
Sen till Kristoffer ute i Bro för att hämta en router - därav detta moderna fotbad! Sitter med fötterna i en bunke varmt vatten, grönt av nåt flashigt badsalt. Samtidigt som jag bloggar! LÄNGE LEVE TRÅDLÖST!!!

Igår var jag med Tessan uppe i Fårösund och var statist för "Främmande fågel", en svensk film (eeh nej jag menar Hollywood) som utspelar sig på Gotland. Fågelinfluensan kommer hit, ack ve! Jag vet inte riktigt vad jag spelar, men nåt i stil med civilpolis/kontorsråtta! Det klär mig, haha! Vi var där i runt elva timmar, varav en hel del tid blev väntan men det var på det stora hela en kul upplevelse. Bakom-kulisserna-känslan, att få se hur dom gör. Mycket mer omständigt än jag trott, faktiskt.
´
Nu ska här filas fötter!

God Natt och Kram å hela kitet.

2007-10-11 Que descansen...

Hej!

Tänkte att det nog var dags att börja blogga mer aktivt här istället för på Lunar, det blir ju en ganska logisk avgränsning om man håller sig på den sidan. Att jag stannar där handlar väl mestadels om nostalgi, gick nog med för uppåt en sisådär 7 år sen... Men! Det ena måste ju iofs inte utesluta det andra.
Jag kan ju skriva lite här och lite där. Eller köra en lat variant och kopiera/klistra in hehe, som jag precis gjort med några inlägg ;)

Jobbat idag och sen träffat Regina. Vi gick till Bistro, planen var öl men för min del blev det kaffe. Dels alldeles för trött för alkohol, dels så ska vi ändå dricka imorgon kväll. Det får räcka! Hade iaf en väldigt kul kväll med Regina, jag skrattade så jag hade ont i magen ett tag där =) KAN ha haft lite att göra med att jag e helt slut hihi...

Sovdags med andra ord!
Kram och hej =)


2007-10-08 hepp!

Tränat squash med Henrik idag, det blev en halvtimme - sen gav jag upp. Sen var mitt skavsår (läs: köttsår) så ömt och kompressen ack så äcklig, att jag gav upp. Damn it. Imorgon blir det en promenad för mig och Terese (alias Röse!) istället.

Sen åkte vi till Märtas å fikade - det var trevligt för det var faktiskt ganska länge sen. Han e trevlig den där dryge Henrik =)

Väl tillbaka vid bilen - nog fan hade jag hunnit få en p-bot. F-ORDET. 350 spänn. Det blev en dyr fika. Tycker det är taskigt att p-lisorna måste göra sitt jobb sådär noga, trots att parkeringen var halvfull bara. Jag lovar och svär, dyrt och heligt, att p-lisa är bland det sista jag någonsin kommer att bli. Måste vara ett av världens mest otacksamma yrken. Bortsett från den som trycker på knappen i elektriska stolen då kanske.. Men det e liiiiite olika kategorier, känner jag spontant..?

Nu ska jag tvätta håret och sen blir det skytte med Ahmad =)

Kramkram

2007-10-03 ledig!

Att det kan göra mig så nöjd, en ledig dag! Härligt.

Sov nio timmar och hade ändå svårt att ta mig ur sängen - var som en zombie, utan att överdriva. Av ingen anledning alls hade pappa bojkottat sitt pulverkaffe och bryggt en kanna ÄKTA kaffe! Mums! Det behövde jag kan jag säga.. ;) Så en kopp kaffe, ett par mackor och ett par piller, sen tog vi en promenad min far å jag. Vilken bra kondition gubben har. Man får ju komplex.

Men men - jag var iaf ute å tog en promenad igår efter jobbet, joggade till å med en liten bit av det =D Sen åt jag choklad när jag kom hem. Det var gott.

Ahmad å jag var å sköt luftgevär häromdagen, vi ska fortsätta! Det var ju riktigt kul, dessutom slog vi vad om en lunch, den som vann ska bli bjuden ;) Roligt nog så vann jag faktiskt, hihi..

Nu ska jag käka tidig lunch å sen åka in till stan å fika med araberna. Ahmad åtminstone, men känner jag grabbarna rätt så e dom nog på plats också =)

Puss å kram.

2007-09-03 huvudstaden.

Tja!

Har varit i huvudstan över helgen, åkte upp i fredags och kom hem sent igår kväll. Har umgåtts med bror min (fyllde ju 22 år igår!), hängt hos våra kusiner, shoppat jeans, varit på krogen. Haft det riktigt bra =) Vi har kul ihop vi, ett par av skämten vi drog gjorde så att hans kompisar tappade sina små hakor hihi... Mycket roligt =)

Tessan va också uppe, så vi mötte upp henne och Lina på en klubb inne i stan. SKÖN MUSIK, det var som att komma in på vår klubb i Spanien igen - r'n'b och kolsvart överallt ;) Oscar kände sig så blek så blek, hihi. Nyttigt för honom. Jag dansade (mm) med en karl, mest bara för sakens skull. Jag behövde lite bekräftelse, ärligt. Å det fick jag. Men det är ju synd att en del inte fattar när nej är NEEEEEEEJ. Ge upp. Usch å fy, vad avtändande. Read my lips.. ;)

Funderar ju på vart jag ska söka i första hand, om till Sthlm, Malmö eller Göteborg eller Karlstad. Nu vet jag att jag får hoppa över Sthlm - det är nånting med den stan som jag inte riktigt kan med. Så..! Malmö möjligen. Göteborg jooo kan va en idé faktiskt. Peter o Maria, inte så långt till Helsingborg därifrån heller (Marcus och Christian). Dyka med Stefan kanske, å så Norgetjejerna i Oslo. Kan va en idé. Å så skön dialekt också, ej att förglömma ;) Hihi.

Fick SMS av dom som ska bo i lägenheten efter mig, de undrade om jag kan tänka mig att byta redan i mitten av september. Yes det kan jag gärna göra, sa jag. Ska jobba hårt på att bli klar bara! Så nu sitter jag och försöker packa ihop grejer här, men det e svårt. Kan ju inte gärna packa ner för mycket heller, ska ju ändå bo här i ca 10 dar till. Sen får jag nog flytta till Vibble, så jag kan packa allt. Har fått ner fotoalbum och böcker, en del tallrikar. Ska packa ner glas också. Svårt å veta hur mycket jag kan beräkna att ta med dit jag flyttar också - Behöver jag verkligen 10 martiniglas där? Mycket tveksamt. Allrahelst om jag bara får hyra ett rum ;)

Har precis ringt ut till Vibble och tackat nej till jobbet där ute. Känner att det är för mycket i görningen nu, jag har fullt upp med att hinna jobba/flytta/tänka på att jag inte alls hunnit plugga det som jag borde ha gjort till psykologikursen/vara människa - jag kommer inte ha energi att lära mig vara bra hos honom där ute.

Packa ner glas... Å hoppas på att dom håller...

Kramkalas.

2007-08-17 nytt jobb?

tja!

kl är 11 och jag sitter ute i vibble - bakar bröd och saffranspannkaka till kräftskivan imorgon kväll. Det jäser ordentligt i bunken, tror snart degen beger sig över kanten. Hoppsan.. Har inte bakat så mycket på en gång förut. Har lagt av mig! Det märks det.. Roligare att baka i Vibble - större kök och ordentliga redskap.

Idag ska jag faktiskt träffa en familj här i Vibble som behöver en till personlig assistent till mannen i huset. Skickade ett mail istället för en regelrätt ansökan där jag beskrev mig själv och erkände att jag inte har nån som helst erfarenhet av personlig assistans. Trodde att dom redan hittat någon till tjänsten men igår ringde frun i huset och kollade om jag ännu var intresserad. Visst är jag det! Så idag ska jag dit som sagt. Känns jättenervöst, just för att jag aldrig har varit i den situationen förut. Men som Terese och jag kom fram till igår så går det säkert bra - jag kan bara vara mig själv och det är jag ju alltid, så enkelt är det. Sen får vi se om dom tycker jag passar in och om jag själv tycker att jag skulle kunna trivas. Spännande.

nu ska jag baka vidare!

Skriver mer senare under dagen...

Hej igen!

Nu e klockan redan fem å jag har hunnit både vara på intervju, baka en sats bröd till och nu står en spenat- och fetaostpaj i ugnen.

Vilken spännande dag - att träffa den här mannen som behöver en assistent till var faktiskt olikt nåt jag hittills varit med om. Han kan inte prata utan ett ja innebär att han höjer ögonbrynen och ett nej då är det helt enkelt nästan ingen reaktion. Han kan röra på fingrarna också - iaf på högerhanden. Så när han vill säga nåt så får man hålla upp ett papper med alfabetet skrivet på och så pekar man tills man kommer till rätt bokstav och så bokstaverar man ihop ordet. Fantastiskt att man kan prata så.

Det var läskigt att komma dit först, absolut. Men det var enkelt att slappna av - han och hans assistenter verkade va väldigt samspelta. Svårt att förklara men nånting fick mig verkligen att vilja va med där. Så jag hoppas det går bra när jag ska dit på onsdag, då ska jag vara med några timmar. Mycket spännande. Vi frågade honom vad han tyckte, om han trodde att det skulle kunna funka med mig som assistent och det tyckte han. =)

Håll tummarna hörrni.

Kram

2007-08-03 the ark på kneippbyn =)

Hola.

E seg. Sovit massor av timmar å käkat frunch, men e ändå slö. Gör i å för sig ingenting för jag är ledig både idag och imorgon. Blev nästan semester av det här, fick 5 dagar sammanhängande ledigt helt bara sådär. Riktigt skönt, har vilat en hel del å det var väl bra att inte veta om ledigheten före så jag kunde planera sönder den.

---

Har gjort slut med Håkan. Skriver det mest för sakens skull. Tycker att det är riktigt tråkigt. Han är fin på många många sätt, men det måste funka i praktiken också. Känner inte att det hör hit, på en officiell sida, att skriva mer än så. Men faktum är att jag hoppas verkligen vi fortsätter umgås som vänner, han ger mig mycket och jag trivs att umgås med honom.

---

Ska börja packa ihop grejer strax, Tessan å jag ska åka upp till Fårösund på tjejkväll om ett tag. Ska ta med mig vinaren jag fick av Bill när jag fyllde år - sjukt gott vin. Imorgon blir det ett dyk med Linus på Fårö, vi ska provdyka ett par torrdräkter vi var å kollade på igår. Den Linus provade satt perfekt men min var väl sådär, kan dock ha berott på att jag hade ett underställ modell STOOORT. Å det vill jag nog inte ha. Så jag ska prova att dyka utan understället imorgon, å bara klä på mig det jag brukar under torrdräkten. På ett sätt vore det bra om den inte kändes bra att dyka med imorgon - annars kommer jag ju verkligen vilja köpa den - å jag har verkligen inte råd. Futtiga kronor kvar på kontot - å en månad kvar till nästa lön. Vilket skämt.

Nåja. En kort uppdatering.

För övrigt så var Karin, Tessan å jag på Kneippbyn i måndags, å såg Bo Kaspers Orkester, Sahara Hotnights och The Ark. Bo Kaspers - dom har en förmåga att leka med ens känslor dom små asen.. ;) Shit jag lipade massor. Dom är bra. Sahara Hotnights kunde dom ha skippat - inte alls nåt som jag tyckte va kul att lyssna på. Men THE ARK JAJEMÄN. Jag hade glömt bort hur bra texter dom har - dessutom var dom otroligt bra LIVE. Dom fick mig ju att stå upp å sjunga med trots magknip å illamående - tamejtusan. Då är det bra då.

Kram kram.