2009-08-29 Åh!!

Vilken bra helg - igen! :)

Djungelfest igår hos Filippa och Gustav! Ett sååå bra tema! Dom hade verkligen fixat det där med djungel hemma, laddat med djungelvrål, djungeljuice, bananer och det ena med det tredje. Kalas!

Vaknade aningens bakis i förmiddags men ändå laddad inför Annes födelsedagsbrunch! (Grattis Anne!) Slängde ihop lite scones och sen åkte vi iväg. Brunch är verkligen Riktigt smart, varför har man inte sån oftare? Så soft och gott och mysigt!! (Vi plagierar Annes brunchgrej redan på söndag har vi bestämt, hehehe)

Den här veckan har jag verkligen hunnit med många, många bra intryck. Träffat en massa fina människor som råkar vara mina vänner, testat thaiboxningen och en del andra grejer har artat sig bra också, även om det inte är bloggmaterial.

Å på tisdag börjar skolan. Helt underbart bra att ha en hel dag ledig innan dess! Fast, det ska bli skönt att börja igen, få in lite rutiner.

Kram!!

Kommentarer
Postat av: Annepanne

Tove! Vad då "råkar vara dina vänner". Såklart många fina människor vill va kompis m en så FIN tjej! Uppryckning ;) Kramar

2009-09-01 @ 10:34:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback