2011-07-26 Framtid.

Idag, på väg till jobbet i Oskars bil som jag får låna när han är iväg på semester, satt jag och filosoferade mer än jag brukar göra på bussen. På bussen finns en viss tendens att somna omedelbums, vad ska man annars hitta på den tiden? När jag kör är jag piggelin!

Filosoferade, var det ja. Jag får känslan av att många arbetar heltid året om, för att längta enbart efter sina semesterveckor.

Gud, låt mig aldrig hamna i det hjulet.

Jag vill ha en vardag där jag Trivs fullt ut. Där dagarna är roliga och fyllda av givande stunder, självförverkligande? Där semestern är en bonus i tillvaron, inte en förutsättning och dröm för att orka stå ut med nuet.

För att jag ska lyckas med det, tror jag att jag ska arbeta inom en kyrklig verksamhet eller med trädgårdsarbete och socialt arbete kombinerat. Det är där hjärtat hamnar när jag låter det sväva fritt.

Så känns det.

2011-07-23 Norge, Norge.

Stackars alla anhöriga till dem som gått bort eller varit med om det fruktansvärda i Norge. Finns inte ord att säga mer än att tankarna går till dem!

2011-07-19 Sovmorgon!

Imorgon blir det sovmorgon för fröken Öberg, det ser jag fram emot. Först kl sex måste jag gå upp då, tänk er! Vilken skillnad det är, en hel timma. Ska åka till verkstan med Oskar för att hämta ut hans motorcykel, sen får jag låna hans bil för att köra till jobbet! Lyx.

Jobbet rullar på, det är inte lätt, det ska gudarna veta! Men det är spännande och givande.

Magen börjar synas! Det är häftigt! Har jag tighta linnen så syns det absolut. :) De senaste veckorna har jag dock inte varit att leka med, oj oj. Jag har kunnat sitta och gråta och vara arg som aldrig förr ena minuten, för att sen sitta och skratta åt nåt kul. LABIL tror jag man kan sammanfatta det som. Har aldrig i mitt liv reagerat så starkt på saker som nu. Hormonrusch!

Hoppas ni mår bra!
Kramkram!

2011-07-09 Gravid!

Hej!

Nu var det länge sen jag skrev, veckorna bara glider förbi fulla av arbete och sömn, och ibland nån rolig aktivitet däremellan. Som att klämma på magen, eller kolla på den i spegeln. Eller peta sig i naveln och undra om Pyret känner det där inne, en bit ner. Eller fascineras av att bröst kan bli så snygga på så kort tid, oj!

Så himla häftigt att va med barn! Det är verkligen ett LIV - en liten människa - där inne! Vecka 14 är vi inne i nu, vecka 15 börjar på måndag. Tänk, va!

8 januari har vi fått som beräknat datum för förlossning, såhär långt. Ett januaribarn, hoppas den håller sig på plats tills dess :)

Jag har varit brutaltrött och kräkts mitt inre ur mig sen jag vet inte hur tidigt, men illamåendet började ju redan i Indien. Nu är det illamående mest när jag är alldeles för trött eller om jag inte fyllt på med nåt ätbart i rimlig tid (vilket är rätt ofta). Kräks gör jag bara om jag går upp fem (vilket iofs inte är helt ovanligt), nästan i alla fall. Och även om jag är trött så klarar jag av att jobba heltid, jobbigast är pendlingen på över 3 timmar varje dag. Bil vore nåt.

Idag har jag köpt en mammakjol och ett linne. Skulle vilja köpa ett par mammajeans men hittade inga. Hallåååå vart köper man bra mammakläder som kostar rimliga summor? Tips? Har beställt lite online nu, men jeans vill jag prova innan jag köper. Trodde Lindex och HM skulle ha nåt slags sortiment värt namnet men icke! Så snälla, ge mig förslag!!

Kramkram